DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

sezóna 2014

                     7.Závod Kladno 15.-16. 11. 2014

                                       VIDEO

                                                

 Poslední závod sezóny proběhl na Kladenské haldě Koněv areál Destro. Pohoda , spousta legrace, jídlo a pití, spolupráce počasí nás provázela celý víkend. Jeli jsme bojovat o poslední místo ve skupině a po boudě ve třetím trialu to nebyl problém si to udržet. Nám to ale neva protože jezdíme pro srandu takže jsme si to moc užili a na jaře budem zas pokračovat.

              

 

 

 

               6. Závod Milovice 11.-12. 10. 2014

                                         video

 

Po měsíci opět jedem huntovat auto na druhou nejtěžší trať do Milovic. Počasí bylo fajn , bez deště a sluncem prosvícené.Depo bylo přemístěno poblíž trialů takže veliká pohoda. Jedem v pátek, sami neb Milánek dorazí později. Vše klaplo až na Prahu a stupeň 5. Už víme co to znamená. Dojíždíme asi v 16.30 hod, zabydlujeme a děláme oheň. Ráno super, slunce , rozprava a v 10 hod jdem bojovat.Celkem se daří a ani nejsme poslední což je veliký pokrok. Večer dorazil i Milánek , takže sedíme a kecáme u ohně. 

Ráno jdem bojovat dál, pořadatelé drobet přitvrdili a branky jsou dost extrémní. To se potvrzuje a na prvním trialu opět ležíme ještě před první brankou. Pak se ale daří a vše dojíždíme v pohodě do cíle.

                 

 

 

 

                 5. závod Krnov 13.-14. 9 2014  

                                      video 1

 

                                     video 2

Po delší pauze opět vyrážíme tentokrát zase pěkně daleko, lokalita offroad klubu Krnov takže do 430 km vzdáleného Krnova. Depo za poplatek ale na panelech takže bonus. Po týdenním dešti louka hotová , tak panely vítáme všemi deseti.

   

Dorážíme po celodenním výletě přes celou ČR asi v 16.30 hod. Vybalujeme a jdem grilovat. Lehounce prší ale vždy jen v noci. Ráno počasí nic moc ale přehánky dorazily až v noci. Po rozpravě jdem do boje. Tratě masakr, ve třetím trialu při skoku prasknul listák na předku a tak jdem opravovat. Podařilo se , v dalším nás čeká bouda, pak něco projedem a zase bouda. Nějak dokončujem a držíme si polední místo ve skupině O.

    

Do neděle jdem s chutí a elánem, první trial a hned bouda, no asi jsme měli být doma, pak jěště zapadnem a utrh se ventilek tak dáváme rezervu. Prostě když se daří tak se daří. Takže poslední ale zase asi budkaři víkendu O skupiny. 

Nic život jde dál , autí to přežilo a tak nashle v Milovicích.

 

 

 

                   3. závod  Žilina 10.-11. 5. 2014    

Po dlouhých přípravách jedeme na další závod tentokrát   za hranice čr a to na slovensko do Žiliny. Jedem ve čtrvtek večer, máme to 502 km.

Dorážíme asi ve 02 hod stavíme stan a jdem spát. Ráno je super, jedem do Žiliny na nákup. Pak má Kája hlad a baštíme guláš k obědu. Občas zlobí centrála tak ji Kája musel poladit aby teklo studené pivo.

Po obědě krátká siesta a pak jde část teamu na zříceninu hradu v okolí.

Večer paříme , koukáme a fandíme při hokeji se slovenskými bratry v pořadatelském stanu, pak se griluje a sedí u ohně. Ráno je super , slunce a snídaně nás nastartovaly do nového dne. Taktizujem od začátku a daří se. 

Pak se to drobet zvrtlo a byla z toho budka

Den jsme odjezdily zdárně a večer při vyhlášení průběžných výsledků zíráme neboť nám patří 2. místo.  Se skvělým pocitem sedíme a paříme u ohně. Ráno drobet prší ale pak to ustává. Jdem na to a musíme to za každou cenu udržet. 

Stále taktizujeme a sledujeme soupeře. Nakonec se to daří a my projíždíme poslední trial a celý den se podařil zajet za minimum bodů.  Při vyhlášení nás jen utvrzují a my jsme opravdu druzí.

Prostě paráda. Celý víkend vládla pohoda, minimum oprav a cesta domů také dobře uběhla. Děkujem moc všem.

       

 

 

 

              2. závod Bezděkov 12. -13. 4. 2014

 

Jako normálně jedem v pátek, novinkou je že jedou dva bydlíky takže se snad poprvé v historii za jízdy nechlastá ( teda jen někdo).

Přijíždíme a zabydlujeme se. Počasí super, večer oheň , pívo , masíko a pohoda. V noci jdem ještě chvíli do šumu na kapelu a pak spát. Ráno fajn, rozprava a v 10 hod strart sekcí. Začínáme báječně , jen nám hned prasklo listové pero. Opravujeme kurtou a jedem dál.

Po pár sekcích jdem do stánku a pak na 1. trial u hospody. Nejde nám moc projet 5. branku a po delším boji jsme se svalili a byl z toho bok ,střecha, bok a kola. Super, jedem dál . Škoda je minimální, na to že to udělalo kotrmelec tak to má pár ďolíků. Sobotu odjíždíme klasicky pro nás na posledním místě ve skupině.Večer kalíme , ráno je pomalejší ,ale o to rychleji měníme pero které nám přivezli kluci. Po nočním dešti je to nic moc , pomalu se nedá vyjet ani do startu. Dokončujeme jako včera.

 

                     1. závod Kladno 8.-9. 3. 2014

 

Jako už pravidelně razíme v pátek odpoledne, aby se vše stihlo na pohodu. Vůz jsme doladili ku spokojenosti technických komisařů a tak vegetíme a čekáme na zbytek bandy. Večer se jí a pije. Ráno zima ale slunce má sílu a tak se to moc povedlo. Jezdí se od 9 hod. do 17 hod. Začátek moc fajn, něco za nulu, něco za drobné bodíky.

Pak se to ale drobet zvrtlo

Z toho jsme opravdu nevyjeli a skoro byla bouda.Takže první bodový příděl za námi. Jenže nebyl poslední. O trial dál jsme zapadli ve čtvrté bráně a začala kluozat spojka. Ta ale nakonec vychladla a funguje dál. Takže pokračujem.

Sobotu ukončujeme s bezpečným náskokem že nás nikdo nemůže ohrozit a sebrat nám poslední místo ve skupině.

Neděle pokračuje ve stejném tempu jako sobota. V první sekci sedneme na břicho a ve druhé odejde kompresor na uzávěrku. Takže jako na počátcích skokem skrz branky dojížíme zbytek sekcí bez uzávěrky.

Takže jsme poslední ale moc jsme si to užili. Super počasí , organizace atd.   :-)