DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Sezóna 2019

Vítejte na stránce samuraiteam.wbs.cz v sekci Sezóna 2019

 

                 

                          2. Závod MČR Kladno

 

                                    Video 

 

 

Po delší pauze jedem zkontrolovat situaci na mistráku. Všem známé Kladno připravilo všem velice různé a záludné tratě a hlavně rozmanité počasí ( slunce i zima , déšť i sníh) 

Začínáme velice dobře což nás velice překvapilo, nebývá to u nás zvykem, ale jen do doby 5. trialu kde se nám povedlo o veliké kameny utrhnout přídavku a museli jsme spravovat . Vše se povedlo dát do kupy a pokračujeme v dojetí zbytku trialů. V následné trialu zapadáváme po 1. bráně a bodový obnos je zajištěn, to už se nám nepovede dohnat a také se nepovedlo ani v něděli kdy jsme druhou část zajeli na výbornou. Stejně vlivem málo aut na nás zbývají body za 4. místo ve skupině "original"

Díky moc všem kdo nás podporují a hlavně organizačnímu výboru že je to pořád baví :-)

 

 

                         1. závod Votice jihočeský offroadtrial

 

                                                         Video

Po zimě jedem na známou trať do Votic trochu odpočinout od všedních věcí a hlavně si zablbnout a vyvětrat stroj po zimním spánku. Pořadatel nelenil a pracoval s bagrem na úpravách tratí. To se nám stalo záludným a zapadli jsme v jednom trialu a vezli si odměnu v podobě 250 bodů. To už jsme nedohnali , tak jsme si alespoň pěkně zajezdili :-)