DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Sezóna 2017

 

 

                                       Sezóna 2017

 

 

                                 Votice jihočeský offroadtrial

 

                                                               VIDEO

Na závěr sezóny jedem na sranda závody do Votic, slovo sranda znamená volnější pravidla ale jinak závody na vysoké úrovni. Jedem v pátek na noc , vše OK dorážíme do servisky teda skoro, cca 200 m od nám ulít kardan na Avii. Nic moc, ráno moudřejší večera a tak kecáme u kluků v depu a pak jdem spát. Ráno spuštěna záchranná akce, Milánek veze díly , svářečku a flexu , kardan rozřezáváme a svařujeme. Operace se povedla. I na druhé frontě, snažíme se a zajíždíme stejný počet bodů jako první v naší skupině. Až losováním padáme na druhé místo. Velice super a díky moc všem.

                                                     

 

 

 

 

                                        5. závod MČR Kladno 2017

 

 

                                                                 VIDEO

 

Vyjimečně o prázdninách jedeme závodit na známou trať do kamení na haldu Kladno-destro. Jedeme poprvé v historii sami jenom s Dádou a Péťou ( náš nejmladší fanoušek) naší Avii. Cesta se povedla , zabydlujeme a grilujeme dobroty které dovezl Matěj.

Ráno krásné , slunce a teplíčko teda až moc, rozprava a od 10 hod ježdění. Tratě docela tvrdé a hodně se mění jak jsou nasypané. Bojujem co to dá, docela se daří, pak ale zapadáme v 5. bráně a vezeme si obnos bodu jež nás sune na předposlední místo ve skupině. Do toho ještě opravujeme , rozpadli se nám brzdy v zadním kole a vysypal kříž na zadní kardanu. Kolo musíme hned , kříž až po dojetí, to nebylo akutní. (kolo se kousalo). 

 

Opravy se podařili a opět večerní obžerství a kecáni asi do 1 hod ráno. Ráno zas parádní, jdem na to , dost se přitvrdilo a tak bojujem, vše maká a vše projíždíme, stopku naší slávě ale vystavila druhá branka posledního trialu a sedáme na bříško a jsme obdarování spoustou bodíků. Takže si udržujeme pořadí a balíme a jedem domů.

Všem díky a zase někdy ahoj.

 

 

 

 

2. závod Milovice MČR 2017

Velice jsme se těšili, krásný areal, nové soutěžní sekce a příjemné počasí. Letos vlastně poprvé s Kájou a samo že sranda a výtlemy po celý den. Opět jsme nezklamali a byl krásný bůček.  Lehká oprava , bo vypadl motor ze silentbloku a netočila se sahara. Vše se daří a večer jdem na doprovadný program RZ nové třídy Easy. Krásné pokoukání, pak sedíme a grilujem. Neděle už jen povinnostní , neb bodová nálož nás v poho udrží na konci skupiny. Jinak super a v Kladně Ahoj.

 

 

 

 

 

1. Závod Jihočeský Offroadtrial Cap  2017  " Sedlčany"

 

Letos jsme začali trochu déle a na volném podniku v Sedlčanech. Pořadatelsky velice dobře zvládnuto. I nám se dařilo. 

Dojeli jsme si pro třetí místo ve skupině " Leštěnky".  Název trochu zavádějící, ale obtížnost trialů byla těžší než na co jsme zvyklí u MČR. Ale vše se nějak dalo a my se mohli radovat.

 

 

 

Takže všem kdo se na tom podíleli patří veliký dík, a určitě se někdy zase stavíme .