DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

sezóna 2013

VI. závod Kladno 16.-17.11. 2013

Jako vždy jedeme v pátek aby jsme neměli hoňku a našli pěkné místo v depu. Ubydlujeme se a večer klasika oheň a špalík a točené ze soudku který nás doprovází na všech akcích. V sobotu nás vítá super počasí, vše zvládáme odjet s poměrně malým počtem trestných bodů. Průběžné 6. místo nás těší. V neděli bojujeme a skáčeme na 5. pozici. Paráda.

 

 

 

 

 

 

 

  V. závod Milovice 12.-13. 10. 2013

       Místo konání úplně nové.Nová úprava vozu ( namontovali jsme uzávěrku, tak uvidíme). Víkend doprovázený deštěm a zimou, na bývalém tankodromu napovídal o hodně těžkém terénu. To se táké potvrdilo už na rozpravě , kdy Monty ( říďa) povídal že budeme dobrý když dojedem alespoň do sekcí. Měl pravdu, 1,5 km dlouhý přejezd rozmoklým terénem potrápil řadu účastníků. Poprvé platilo pravidlo že trialy múžeme jet hned znovu že terén bude pokaždé jiný a 5. branku nehledej, jsou jen 4. začátek jsme opravdu pohnojili. První sekce, první branka, přetržené mlíko a 295 TB. Masakr. Manažera ( Milánka  Uzlíka) skoro odvezli. No, nic jedem dál , víkend je dlouhej. Pak už je to jen lepší.

 

 

 

Trať byla velice rozmanitá, mokrá tráva, jíl , písek, a neprostupné bahno

 

Tento závod jsme měli veliké štěstí, protože byla skoro dvakrát bouda, a pokaždé v tom bahením trialu. Kája i rozvinul teorii, jak mě bude pod vodou rozepínat, neb to padalo vždy na mě a do vody ( spíše kaše)

Tento závod byl vyjímečný tím že i s naším tučným bodovým kontem stojíme na bedně. ( asi ta špéra)

Prostě super, vše se povedlo a už se moc těšíme na Kladno za měsíc na poslední závod sezóny.

              

              IV. závod Tanvald 8.-9. 6. 2013

Konečně razíme jako celá banda (offroda parta z Rokycan). Bylo to daleko, hic jako blázen a kolona v Praze způsobily to že se banda krom řidiče stihla cestou opít. Není to vůbec složité, jezdíme bydlikem v 8 lidech, máme celý vikend zaplé chlazení a naražený sud bývá už při odjezdu. Nicméně dorážíme později ale zdárně. Děláme oheň a sedíme a kecáme do ranních hodin. Ráno sluníčko a asi 30 stupínků tepla. Předpis kombinézy nic moc do tohoto klimatu. Co se dá dělat, jdem bojovat. První sekce a třetí brána , co k tomu dodat.

 

Rozjezd byl malý a my končime. Jen zde jedem dál.

Ještě že máme obětavou živou sílu, ale zapotili se klucí  :-)

 

 

Jsou místa kde by ta špéra byla potřeba, začínáme zvažovat a je to čím dál aktuálnější.

 

 

Zde jsme si říkali že to musí lehnout, Kája mi posunul hranici někam do neznáma, já mu věřím protože co řekne vždy vyjde ( až na pár malinkých výjmek). Tak tam posíláme fotografy a ono nic :-))

 

ještě jeden pohled z jiného foťáku

 

 

Tak máme odjeto, klasika umístění předposlední místo zbylo opět na nás, čeká nás doba prázdnin a odpočinku a v říjnu v Milovicích ahóóójjjjjjj. 

 

 

 

 

                   II. závod Bezděkov u Žatce 13.-14. 4. 2013

Konečně se počasí umoudřilo a přišlo jaro a my jsme si mohli užít fajn slunný víkend. II. závod letošního seriálu byl umístěn do bahení rokle Bezděkov u Žatce. Areál byl super jak na bivak, terén i občerstvení a zábavu. A hlavně bahna bylo dost.

 

Zde jsme si vzpoměli jak nám na prvním závodě říkali : (bez špéry ? to dojedete tak do první brány) , pravdu měli, nebyla to vždy první kde jsme zapadli , někdy i druhá i třetí i pátá. Přesto bojujem. Aby toho nebylo málo objevuje se závada z Kladna najednou to nemá benzín, fokneš do nádržě a jde hned. Večer po dojetí soboty vyndaváme nádrž , čistíme vše a máme radost jak jsme to zmákli. Až ráno zjištujeme že je to pořád stejné. Ale po profouknutí to vydrží přesně jednu sekci a to stačí.

 

 

 

 

Tak jsme boj zvládli a nejsme ani poslední, poskočili jsme na předposlední místo a to je pokrok. Příště se jede na slovensku, takže vynecháme a těšíme se na IV. podnik v Tanvaldu.

 

 

 

 

 

                     I. závod Kladno 16.-17. 3. 2013

Na tuto akci se moc těšíme, náš první závod, jedeme v pátek ve 14 hod abychom vše v pohodě zvládli. Zabydlujeme se a jdeme na přejímky. To se podařilo až na pár chyb které musíme do zítra odstranit. ( sundat přední rám není dovolen v kategorii "O".).Ráno je chladno ,ale svítí slunce a tak je veseleji. Jezdí se od 10 hod. V první sekce jsme trochu nervózní, ale to končí po odjetí pár branek. Zjištujeme první nedokonalost, odlévá se to v prudkém kopci. Drobet bojujeme a pokračujeme dál. První krize přišla v další sekci. ale bouda nebyla a je z toho moc pěkná fotka.

 

S každým průjezdem si zvykáme a bojujeme dál.

 

 

Sobotní část odjíždíme do cíle komplet. Máme vše, jsme sice poslední ve skupině ale to neva, všechny začátky jsou těžké. Jdem do bydlíku a večer paříme. Ráno super, docela teplo, a jdem jezdit ať máme odjeto. To se podařilo.

 

 

Všichni jsme moc spokojeni a těšíme se na pokračování 12. 4. 2013 v Bezděkově u Žatce.