DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Sezóna 2015

 Sezóna 2015

 

 

              Poslední závod sezóny Kladno 2015

                                                 video

 

Sice jednodenní, ale velice výživný závod. Jedem v pátek jako vždy, naražený sud , drobné kolony u Prahy jsou asi už klasikou. Dorážíme , rozbalujem depo, jedem pro dřevo a baštíme. V kempu to žije , neb halda slaví 25 let existence. Je postaven velký vyhřívaný stan, kapela a spousta chlastu. Kája drobet přebral, pil zelenou z půllitru a šel spát jako první. O páté nás budí , natáčí si pivo a jde spát. Ráno vstáváme na 8 hod neb je vše posunuté kvůli tmě. Start  9 hod do sekcí klasicých a potom o 16 hod do závodního trialu.

Vše se docela podařilo, za celý den jsme pokazili pouze jeden trial a to nás posunulo na 4. místo ve skupině. Jen 10 bodů nás dělilo co naplat je to boj :-).

Večer se pak pařilo ve stanu s kapelou, bylo vyhlášení roku a pozvání na novou sezónu 2016.

Děkujem všenm za podporu a na jaře ahoj.

 

                          V. závod Milovice  

 

                                 video        

 

Po pauze jedem opět drandit do terénu. Klasika za Prahu takže zácpa ale malá takže dorážíme v klidu v sestavě Peťa, Kája a Davídek. Zabydlujem, kecáme s lidičkama a grilujeme ňaminy. Ráno je krásně , rozprava a od 10 hod otevřené sekce. Bojujem a po sobotě jsme 3. ve skupině "O". 

 

 V neděli pokračujeme s cílem udržet si postavení ve hře. Za chvíli ale zapadáme před třetí brankou prvního trialu a tak se pomalu loučíme s naším malým úspěchem. Ale jelikož je dnešek opravdu hodně těžký tak problémy postihly většinu posádek a my opradvu ukončujeme na 3. místě ve skupině "O".

 

 

Takže za měsíc na posledním závodě v Kladně Ahoj.

 

                     IV.závod Bělá pod Bezdězem

                                         Video

 

Na této trati jedeme poprvé. Doprovází nás horko a zácpa v Praze. Do servisky dorážíme cca v 17 hod. sondujeme okolí a moc se nám tu líbí. Večer grilujeme a paříme do půlnoci. Ráno slunce a rozprava , povoleno jezdit v kraťasech,alespon něco pozitivního. Jdem na to, je hic tak at to odsejpá. Děláme pokusné králíky jako vždy, ale nám to nevadí my jezdíme pro zábavu. Jde nám to pěkně jen v 5. trialu nám to upadlo na bok. pak se nám to hřeje a my koukáme že se netočí sahara. Opravujeme to a zjištujem příčinu , boudičkou nám vypadl motor ze silentbloků. Vracíme ho zpět, vrtule se volně točí a jedem dál. Po sobotě máme 4. místo  a také prázdný sud. To se nestalo co jezdíme. Odpoledne se ochladilo a prší. Ráno jdem na věc dojet, podařilo se a končíme 5. ve skupině.

 

 

 

                            III. závod Kladno 9.-10. 5. 2015

 

                                                   Video

 

Tak zase můžeme jet offroadit. Čeká nás Kladno, bude to zajímavé neb jedem bez uzávěrky, zadní diferencial nevydržel nápor Kájovo nohy a plného plynu v Žatci. Očesal se stálý převod a praskl přesuvník na uzávěrce. Přesto jsme odhodláni bojovat. Docela se daří. Po sobotě jsme 3. ve skupině.

V neděli jdem do toho s cílem to udržet. A hned na prvním trialu zůstáváme v první brance. To nás posouvá na 6. místo ve skupině.

Tak holt někdy jindy, a  nebude to tak daleko 13.-14. 6. v Bělé ahojky.

                              II. Závod ŽATEC 10.-11. 4 2015

 

Tentokrát v podání Káji a Milánka. Výsledek bylo odstoupení na technickou závadu v prvním nedělním trialu.

   

 

                     I. závod Milovice 7.-8.3. 2015

                                Video

Po delší pauze jsme opět šli provětrat stroj a velice se podařilo. Po sobotě jsme 2. ve skupině a v neděli moc bojujem aby nám zůstalo alespoň 3. místo. To se nakonec daří a tak veliká spokojenost.